Blog
Afgelopen zaterdag 27 aug konden Kerem en Sakina de eerste wedstrijd van het seizoen voor MAC kampen en dit in Ninove
Mooi opgezet gala van punchyteam die er iets moois van hadden gemaakt met een goede catering voor de coaches en vechters!mooie catwalk en organisatie,pluim hiervoor,de partijen van onze MAC vechters dan ,Sakina vecht de 4de partij en Kerem de 6de
Sakina goed op gewicht die zoals altijd wat afwachtend begint en meer in het spel komt vanaf ronde 2..Kan hier goed scoren met stoten en lowkicks en versiert 8 tellen na een mooie combo,tegenstandster wil niet verder kampen ,winnaar op TKO
Kerem stond me wat te gretig in de ring en begint ronde 1 furieus met mooie combinaties afgewerkt op de benen en haalt deze ronde mooi binnen,vertrapt zich ronde 2 iets met de pomp en laat opponent teugkomen,3de ronde zitten beide heren er wat door en de jury beslist een match nul,in t vervolg iets meer doseren..
Proficiat aan beiden,goede inzet en goed gevochten!
Coach
Op woensdag 3 sept 2014 beginnen de nieuwe lessen jeugd kick/thaiboksen (6-14j)
Iedere woensdag en vrijdag van 17.30u - 19.00u
Vanaf donderdag 14 augustus starten we met de nieuwste rage in het MAC nl Piloxing
Dit is een non-stop cardio variant van Pilates, Kickboxing en dans die je voorbij je limiet zal pushen voor een strakke, sexy en krachtige "JIJ"!!!
Piloxing maakt gebruik van moderne en innoverende fitnesstechnieken om zoveel mogelijk calorie├źn te verbranden, strakke en stevige spieren op te bouwen en je stamina te verhogen!!!
Dit unieke programma mixt de kracht, snelheid en wendbaarheid van Kickboxing met de doelgerichte sculpting en flexibiliteit van Pilates. Voeg daar onweerstaanbare dance moves bij en je krijgt een spierverstevigende en vetverbrandende workout die je fysisch en mentaal zal herbronnen en versterken.
Iedere donderdag van 19.00u tot 20.00u in het MAC
Meer info via de lesgeefster op 0032 473 52 22 96 of per mail op macdilsenstokkem@gmail.com

Recente blog artikels

User Login