Goed nieuws!!!
Vanaf maandag 18 mei mogen we als erkende sportclub opnieuw trainen.Dit wel in openlucht en onder begeleiding van een coach en met niet meer dan 20 personen Het principe van social distancing moeten we nog steeds hanteren. Dus geen contact maken en op anderhalve meter afstand blijven. Er is dus de mogelijkheid voor onze leden om iedere weekdag van 19.00u tot 20.15u te trainen. (vanaf 14 jaar) Het cafetaria is gesloten maar het toilet blijft toegankelijk ,we vragen om te ontsmetten voor en na gebruik..
Hoe gaan we dit aanpakken:
• Op maandag en donderdag zal Annick lesgeven van 19u tot 20.15u op het voetbalveld gelegen naast het M.A.C. Dit wordt een HIIT (high intensity interval training) op muziek. Dit om je algemene conditionele vaardigheden te trainen op eigen tempo. Er wordt geen gebruik gemaakt van materialen om besmetting te voorkomen. Breng dus sportschoenen voor buiten, een matje en drinken mee.
• Op dinsdag, woensdag en vrijdag zal Marc lesgeven van 19u tot 20.15u op het voetbalveld gelegen naast het M.A.C. Dit wordt een conditietraining in functie van het thaiboksen/boksen. Dit om je conditie op peil te brengen vooraleer we kunnen starten met het echte werk. We zullen geen contact mogen maken dus niet sparren en geen padstraining. Eigen materialen meebrengen (sportschoenen voor buiten, bokshandschoenen, springtouw en drank). Dit om besmetting te voorkomen. Er kunnen geen materialen geleend worden.
Aanmelden:
Een app of sms sturen met je naam en deelname les welke dag naar 0032 473 52 22 96
OP VOORHAND INSCHRIJVEN VOOR DE LESSEN IS VERPLICHT
Personen met een maandkaart van maart 2020 mogen deze in mei herbruiken.
10 beurtenkaarten worden afgestempeld
Indien de les niet volzet is kan wedstrijdjeugd vanaf 10 jaar meedoen.
Team M.A.C.
Beste leden en ouders
Naar aanleiding van berichtgeving van het gemeentebestuur hebben wij beslist om onze sportschool voorlopig te sluiten.
Dit wil zeggen dat wij vanaf vandaag GEEN activiteiten laten doorgaan, minstens tot 15 mei.
Wij beseffen zeker dat dit voor iedereen heel jammer is, en dat dit een domper zet op onze werking. Maar wij willen onze verantwoordelijkheid nemen omdat we vinden dat we solidair moeten zijn en mee moeten helpen om risicogroepen (oudere mensen, mensen met een zwakke gezondheid, …) te beschermen. Vele mensen (o.a. kinderen, pubers) dragen en verspreiden het virus zonder zelf symptomen te vertonen. Bovendien moet het aantal zieken beperkt worden om te vermijden dat er een tekort komt aan medisch materiaal zoals beademingsapparatuur en aan verzorgend personeel.
Iedereen die een maandkaart heeft zal hier een compensatie voor krijgen bij de volgende maandkaart. De geldigheid van de 10-beurtenkaarten zullen verlengd worden.
Voor eventuele vragen kunnen jullie ons bereiken via tel (0476) 86 22 71 of via facebook (Debois Marc) of via mail: macdilsenstokkem@gmail.com.
Tot slot: zorg goed voor jezelf en je omgeving!
Zaterdag 7 maart naar St-Truiden waar Jennifer haar debuut mocht maken in de Engelse boks, dit is een van de betere boksgala's in Belgie waar we altijd mogen inschrijven
Geen sinecure om een tegenstander te vinden voor haar of Lara,weinig dames in de Engelse boks van die leeftijd of gewicht maar voor Jennifer vonden we de 17-jarige Uiterschoot Emmely van BC Kalken, beiden rond de 53 kg en de partij kon plaatsvinden in St Truiden,
Emmely haalt onmiddelijk uit maar Jennifer is niet onder de indruk en countert met opstoten,komt goed door met de voorste hoek en opponent in de achteruit,de druk komt van ons en Emmely countert,beiden gaan er voor,mooi slipwerk van Jennifer,gelijkopgaande ronde,2de ronde statischer en daar maakt tegenstander gebruik van,3de ronde knokken en Jennifer raakt enkele keren hard,super kamp die fel werd gesmaakt door het publiek,en ook door ons, 2-1 lost maar je mag trots zijn...3 jaar verschil was niets van te zien,bokstechnisch op de goede weg,Proficiat