Contacteer ons

Jaynee en Leandro goud op de Baltic Open in Litouwen

Rate this item
(0 votes)
31-12-2019
Van 31 jan tem 2 febr 2020 vonden de Open Baltische kampioenschappen Muay thai plaats in Vilnius te Litouwen
Angelo,Jennifer,Leandro,Jessica en Jaynee waren geselecteerd voor het Nationale team en mochten hier hun kunnen tonen
In tegenstelling tot vorig jaar kon ik er deze keer niet bij zijn omwille van drukke werkomstandigheden,Niettemin kon ik alles goed volgen via een live kanaal,Roger en Frank namen de honeurs waar in mijn plaats en deden dit met verve..
Leandro trapt als eerste af en komt tegen een sterke Russische jongen waar hij maar net van wint op punten,erg rommelige partij met een bijzonder zenuwachtige Leandro,ook de halve finalist is een Rus,hij vecht iets beter nu maar soms nog te wild,scoort wel meer en wint ook deze partij,de finale tegen een Belgische jongen was dan weer erg mooi om te zien die hij ook won op punten en het goud mee huiswaarts nam, proficiat kleine Saenchai...
Angelo had een zware poule maar knokte zich technisch en hard een weg naar de finale,Tsjechie,Moldavie en Estland moesten er in de voorrondes aan geloven en stond tegen Engeland voor een zware opdracht,De Engelsman zet druk,Angelo countert ,ook de 2de ronde van hetzelfde maar de opponent zoekt de clinch op waar hij meer scoort,3de ronde enkel mooie ellebogen die binnenkomen maar de tegenstander geeft weinig krimp,lop en zilver ,daar mag je heel trots op zijn..
Jessica vocht rechtstreeks de finale tegen een Nederlandse, werkt ondanks het gebrek aan ervaring erg sterk en scoort goed,de Nederlandse moet alles geven om het goud te behalen en doet dit ook,evenzeer netjes little grasshopper!
Grotere zus Jen halve finale tegen een lang Engels meisje,1ste ronde doet Jen goed mee en zet gestaag de druk,bokst goed maar werkt te weinig af,vanaf ronde 2 in de achteruit en dat begreep ik niet goed,laat de tegenstandster haar spel maken die hier dankbaar gebruik van maakt,niettemin paar erg mooie dingen laten zien en dat belooft voor de toekomst,zilver..
Jaynee dan tegen een Hongaarse,de finale rechtstreeks,onze meid voelt zich in haar element en dat zie je ook tijdens de partij, de Hongaarse komt er niet aan te pas en de scheids staakt de partij in ronde 2,Gouden plak is binnen,congratz little monster
Het hele Belgische team(25 atleten) behaalden maar liefst 6 gouden,11 zilveren en 6 bronzen medailles
Top allemaal,Dikke proficiat vanwege het hele MAC,Genoten van iedereen zijn partijen!!
Login to post comments