Nino wint zijn 1ste C-partij op Onegate2far te Kerkrade (NL)

Rate this item
(1 Vote)
17-11-2013
Afgelopen zaterdag vocht Nino zijn eerste partij in de c-klasse en dit op het gala onegate2far georganiseerd door Loe en danny Hoyer en dit in Kerkrade(NL) Heb net het verslag afgehaald van een kickboksforum en deze beantwoordden precies aan mijn bevindingen zodoende: Partij 9 - Ashmir Hadjic (Hoyer ) VS Nino Debois (MAC) - C-K1
Ronde 1: Nino opent direct de aanval met trappen en vecht vooruit. Wederom mooie trappen van Nino en weet goed druk te zetten. Vervolgens een ontzettend mooie actie. Ashmir maakt een aanval, maar Nino weet deze fantastisch te counteren met een prachtige achterwaartse trap die vol zit. Hierop volgt een spinning backfist die niet toegestaan is. De ref zegt hier iets van. Partij gaat weer verder en het is weer Nino die keihard druk zet.
Ronde 2: Wederom Nino de aggressor met mooie combinaties, allen afgemaakt met een trap. Vervolgens een harde front kick die Ashmir letterlijk uit de ring schopt. De rest van de ronde blijft het toch Nino die de punten pakt. Wel komt Ashmit beter in zijn ritme en maakt nog een paar mooie countertechnieken. Ronde 3: Nino weet een paar keer goed door te komen en blijft druk zetten. Ashmir herpakt zich en zet nu Nino in zijn achteruit.
Moet zeggen dat Nino een erg attractieve vechtstijl heeft en trapt zeer gemakkelijk en effectief. WOP Nino Debois
Login to post comments