Heropstart trainingen (Outdoors) MAC vanaf 18.05

Rate this item
(0 votes)
14-05-2020
Goed nieuws!!!
Vanaf maandag 18 mei mogen we als erkende sportclub opnieuw trainen.Dit wel in openlucht en onder begeleiding van een coach en met niet meer dan 20 personen Het principe van social distancing moeten we nog steeds hanteren. Dus geen contact maken en op anderhalve meter afstand blijven. Er is dus de mogelijkheid voor onze leden om iedere weekdag van 19.00u tot 20.15u te trainen. (vanaf 14 jaar) Het cafetaria is gesloten maar het toilet blijft toegankelijk ,we vragen om te ontsmetten voor en na gebruik..
Hoe gaan we dit aanpakken:
• Op maandag en donderdag zal Annick lesgeven van 19u tot 20.15u op het voetbalveld gelegen naast het M.A.C. Dit wordt een HIIT (high intensity interval training) op muziek. Dit om je algemene conditionele vaardigheden te trainen op eigen tempo. Er wordt geen gebruik gemaakt van materialen om besmetting te voorkomen. Breng dus sportschoenen voor buiten, een matje en drinken mee.
• Op dinsdag, woensdag en vrijdag zal Marc lesgeven van 19u tot 20.15u op het voetbalveld gelegen naast het M.A.C. Dit wordt een conditietraining in functie van het thaiboksen/boksen. Dit om je conditie op peil te brengen vooraleer we kunnen starten met het echte werk. We zullen geen contact mogen maken dus niet sparren en geen padstraining. Eigen materialen meebrengen (sportschoenen voor buiten, bokshandschoenen, springtouw en drank). Dit om besmetting te voorkomen. Er kunnen geen materialen geleend worden.
Aanmelden:
Een app of sms sturen met je naam en deelname les welke dag naar 0032 473 52 22 96
OP VOORHAND INSCHRIJVEN VOOR DE LESSEN IS VERPLICHT
Personen met een maandkaart van maart 2020 mogen deze in mei herbruiken.
10 beurtenkaarten worden afgestempeld
Indien de les niet volzet is kan wedstrijdjeugd vanaf 10 jaar meedoen.
Team M.A.C.
Login to post comments

Recente blog artikels

User Login