Contacteer ons

Kerem,Patrick en Halim 25 mei in Meeuwen

Rate this item
(0 votes)
05-05-2017
Afgelopen donderdag 25 mei ,feestdag in Belgie zaten we in Meeuwen op een A gala georganiseerd door Cobragym,voor en hoofdprogramma waar Kerem,Patrick en Halim gematched stonden;ook Jawad had hier een partij maar alweer een afzegging 2 weken voor het gala voor hem dus geen partij..
Halim 3de partij tegen iemand van team t rooi,beide heren zijn aan mekaar gewaagd echter Halim scoort duidelijker en vecht hoe langer hoe technischer,winner on points,proficiat
Patrick zijn eerste partij tegen een jongen van de Vikings,redelijke start in ronde 1 maar van dan af gaat het bergwaarts,doet weinig tot niks in beide rondes,zit met het hoofd ergens anders en laat veel te makkelijk scoren, geen vuur zoals we gewend zijn op de trainingen,coaches pissed..jammer eigenlijk want alles heb je mee
Kerem dan na dik 2 maanden tegen Kevin Knaepen van Deathrow,een goede jongen...Wat moet ik hiervan zeggen,diegene die de partij niet zagen hebben iets gemist want beiden knokten op het scherpst van de snee,gaven mekaar geen duimbreed toe,een genot voor de liefhebber van de sport...Partij van de avond..Match nul en dikke proficiat aan beide kampers,hier kopen mensen een ticketje voor...Je hebt weer enorm vechtershart getoond met prachtige combinaties,dikke proficiat van ons allemaal.KNALPARTIJ!.Thanks ook aan de supporters,dikke 50 man daar van ons...netjes..
Verslagje van de fotograaf in spe: "Er was 1 partij in het bijzonder waar ik naar uitkeek namelijk die van: Lort Kerem VS Kevin Knaepen.Ik was schijnbaar niet de enige want wat ging het publiek uit beide kampen uit hun dak. Niet meer normaal wat een aanmoediging. Voor een vechter geeft dit zeer zeker een extra boost. Vanaf moment 1 probeerde Kevin de altijd naar voren vechtende Lort op afstand te houden door gerichte front kicks en high kicks. Lort had in ronde 1 daar niet meteen een antwoord op. Vanaf ronde twee zag ik een andere Lort welke ik ken. Het is een vechter die meer gebruik maakt van zijn boksskils dan het maken van knieën. De knieën hadden zeer zeker effect en het gevecht werd korter. Over en weer vielen de nodige klappen en ging de strijd gelijk op. Ronde 3 zette Lort een tandje bij maar Kevin een echte knokker gaf hierop goed antwoord. Ik zou bij deze knalpartij niet een beslissing durven te nemen want beide vechters waren beide goed aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk was er 1 winnaar bij deze partij en dat was het publiek en natuurlijk de fotograaf die met volle teugen genoten heeft van deze top partij met 2 topvechters. Mannen mijn complimenten."
Login to post comments