Thuisvechters sterk op eigen jeugdgala..

Rate this item
(0 votes)
29-04-2014
Afgelopen zondag ons jeugdgala gehad,kon er van de 27 partijen toch nog 20 laten doorgaan en die van ons hadden alle 4 een partij...
Zowel Sakina,Jawed,Deborah als Scott hadden een partij opstaan,Michael sukkelt even met de gezondheid en Gina had even niet kunnen trainen dus met zijn vieren van start.
Niet bijster veel volk maar genoeg om uit de kosten te komen en dat is al veel waard..
Dankzij alweer de tomeloze inzet van onze helpende handen konden we ook deze keer weer rekenen op veel bijval...
Iedereen weet al onderhand hoe het werkt en het is mooi te zien dat onze werkgroep precies nooit iets anders gedaan heeft dan met veel plezier samen te werken aan een event..
De partijen van onze jeugd dan:
*Als eerste was Jawed aan de beurt,stond op tegen een goede jongen van Punchyteam,had de laatste maanden extreem goed getraind en de conditie zat erg goed,gelukig maar want was een moordend tempo,beiden zwaar stotend,tegenstander trapte meer en Jawed deed zijn ding in de clinch en dat is werpen,echter dit is een partij op K-1 rules en dan tellen de worpen niet mee..
Match nul,vond het dus zelf een meer dan logische uitslag,Je weet waaraan je moet werken,conditie is super..Proficiat,jongen,harde partij
*Tweede van de avond was Deborah,(deze werd ook nog van begin tot einde gevolgd door "koppen"en wordt wellicht 22 mei uitgezonden maar later meer daarover...)ons meissie is altijd wat zenuwachtig op voorhand maar vertaalt dit naar een ander niveau in de ring,stoot en trapt zwaar en hier heeft de tegenstandster moeite mee,ze krijgt 8 tellen en na 50 sec is het over en uit,winst door opgave,congratz Debje,een schatje buiten de ring,erin beetje pitbulltype,sterk bezig,...
*Dan krijgen we Sakina die als 3de de ring moet betreden,is ook de afgelopen tijd beter aan t trainen en dit vertaalt zich naar de wedstrijd,tegenstandster uit NL is ook uit het goede hout gesneden en wordt een mooie partij van geven en nemen,Sakina luister goed en kan dankzij haar lowkicks scoren,ronde 2 komt ze goed binnen op het lichaam en tegenstandster wordt uitgeteld,winst door opgave ronde 2,super gevochten meissie en heel goed geluisterd,nu nog goed aan (je weet wel wat) werken... *Scott is een van onze jongens die er toch altijd maar staat,traint hard en geeft niet af,sterk en conditie ok..
Begint zeer sterk aan de eerste ronde maar tegenstander vecht goed terug en beiden knokken voor wt ze waard zijn,is een mooie technische partij met op en weer goede combinaties van beiden,voor een mooie partij neer te zetten moet je met zijn 2 zijn en dit was vandaag ook het geval,Scott kan in ronde 2 nog 8 tellen versieren en houdt de overwinning verdiend thuis...Mooi gedaan jongen,loon naar werk!
Ben logischerwijze zeer fier op onze toekomst en hopelijk kunnen ze de trend doorzetten de komende partijen
Ook alweer een dankjewel naar iederren die geholpen heeft om dit event te kunnen organiseren,SUPER WERKGROEP!!
Coach
Login to post comments